Jump to content
Sign in to follow this  
Vincer

Qualcosa si muove (seppur oltremanica)

Recommended Posts

Vincer

Ciao a tutti,

qualcosa si muove (seppur oltremanica), ovvero quello che da anni noi sosteniamo :

 

http://www.telegraph.co.uk/food-and-drink/features/diana-henry-chilli-recipes-to-deliver-heat-smoke-and-spice/

 

ovvero che :

"Chillies aren’t just about heat." (I peperoncini non sono solo piccanti)

 

e che :

"Dried and smoked chillies offer a breathtaking range – from fruity to toasty and chocolatey" (Peperoncini essicati e affumicati offrono un varietà mozzafiato - dal fruttato al abbrustolito (?) e cioccolatoso (?)"

 

Io ci aggiungerei che alcune di queste caratteristiche si percepiscono anche nei freschi.

 

Avanti a piccoli passi...

 

Ciao

Vincenzo

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×